Search

Διακόσμηση: Παιδικό Δωμάτιο

Sun-Light / Uncategorized  / Διακόσμηση: Παιδικό Δωμάτιο

Διακόσμηση: Παιδικό Δωμάτιο

Το δωμάτιο του μικρού πρίγκηπα και της μικρής πριγκήπισσας!
Διακόσμηση: Παιδικό Δωμάτιο

Κάθε χρόνο, κάπου εκεί μεταξύ τέλη καλοκαιριού και αρχές φθινοπώρου, οι περισσότεροι γονείς αρχίζουν να ψάχνουν μανιωδώς στο διαδίκτυο. Τι ψάχνουν; Ιδέες και λύσεις για τη διακόσμηση του παιδικού δωματίου, (εκτός από τα σχολικά είδη βεβαίως-βεβαίως) είτε πρόκειται για αγόρι είτε για κορίτσι.

Διακόσμηση Παιδικού Δωματίου/Sun-Light Blog

Διακόσμηση Παιδικού Δωματίου

Τότε, λοιπόν, η πρώτη τους σκέψη είναι πάντα… μια γωνιά παραμυθιού γεμάτη από σούπερ ήρωες, μαγεία και νεραϊδόσκονη όπου οι νέοι πρίγκιπες και πριγκίπισσες θα χτίσουν τα όνειρά τους και τις ελπίδες τους για ένα καλύτερο αύριο!

Ναι! Το δωμάτιο ενός παιδιού είναι πάντα το πιο ευτυχισμένο δωμάτιο του σπιτιού! Εκεί οι γονείς κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να κάνουν τα βλαστάρια τους ευτυχισμένα και να τους προσφέρουν το δικό τους ιδιωτικό κόσμο όπου θα εξελίξουν τη φαντασία τους!

Πίσω στο χρόνο, όταν ήμασταν κι εμείς παιδιά, τα όνειρά μας συνδέονταν με βασίλεια, κάστρα και υπερήρωες και φυσικά τα χρησιμοποιούσαμε ως κεντρικό θέμα στο δωμάτιο μας.

Λεπτομερέστερα, λοιπόν, εάν η διακόσμηση της κρεβατοκάμαρας ενός κοριτσιού παλαιότερα αποτελούνταν από ροζ τοίχους, ροζ κουρτίνες και αρκετές κούκλες τύπου Barbie, σήμερα έχουν αλλάξει τα πράγματα! Το υπνοδωμάτιο μιας πριγκίπισσας μπορεί να αποτελείται από εκπληκτικές λεπτομέρειες και απεριόριστες επιλογές αξεσουάρ χωρίς να περιλαμβάνει τις συνηθισμένες «κούκλες». Το ίδιο ακριβώς ισχυεί, φυσικά, και για τις κρεβατοκάμαρες των αγοριών, που έσφιζαν από σούπερ ήρωες.

Συμβουλές διακόσμησης για το παιδικο δωμάτιο της μικρής πριγκίπισσας!/Sun-Light Blog

Συμβουλές διακόσμησης για το παιδικο δωμάτιο της μικρής πριγκίπισσας!

Ως γονιός, μπορείτε να βρείτε απεριόριστα κόλπα που κόβουν την ανάσα σε κάθε μικρό πρίγκηπα και σε κάθε μικρή πριγκίπισσα! Όπως για παράδειγμα ταπετσαρίες δέντρων, σκηνές, ή κρεβάτια με κουβούκλιο! Ό,τι και να σκαρφιστούν τα βλαστάρια σας, μπορείτε εύκολα, πλέον, να κάνετε τα όνειρά τους πραγματικότητα! Τα βασικά χαρακτηριστικά απλώς θα επιβληθούν στο χώρο, ιδίως μεγάλα πριγκιπικά κρεβάτια, ταπετσαρίες του κάστρου, γούνινα μαξιλάρια κτλ.

Η πρόκληση εδώ, είναι να επιλέξετε αντικείμενα που ο πρίγκηπας και η πριγκίπισσα σας δεν θα βαρεθούν μετά από μερικούς μήνες, και αυτό αφορά ιδιαίτερα σε μεγαλύτερα κρεβάτια και ντουλάπες, οικιακά γραφεία και ράφια βιβλίων των οποίων η χρηστικότητα θα διαρκέσει. Ναι φυσικά, καλό θα ήταν να συνυπολογίσετε και η διάρκεια στο χρόνο. Αυτό γιατί; Διότι τα χρόνια περνούν σαν νεράκι, και ένας σοβαρός παράγοντας (εκτός από τον οικονομικό) που έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του κάθε γονιός, είναι η διάρκεια της συγκεκριμένης διακόσμησης.

Συμβουλές διακόσμησης για το παιδικο δωμάτιο του μικρού πρίγκηπα! /Sun-Light Blog

Συμβουλές διακόσμησης για το παιδικο δωμάτιο του μικρού πρίγκηπα!

Το πιτσιρίκι, είτε είναι αγόρι είτε κορίτσι, πολύ σύντομα θα μπει στην εφηβεία όπου τα γούστα αλλάζουν άρδην τις περισσότερες φορές!  Όσο περισσότερο επενδύετε στο μέλλον του δωματίου, τόσο λιγότερο θα σας απασχολήσει αργότερα, επομένως προσπαθήστε να κάνετε τις σωστές εκτιμήσεις. Στη συνέχεια, θα σας προσκαλέσουμε να ρίξετε μια ματιά σε πολλές φοβερές ιδέες  παιδικών φωτιστικών για πρίγκηπες και πριγκίπισσες που συγκεντρώσαμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

 

 

 

Από την ομάδα της Sun-Light.gr

x

Στο διαδικτυακό τόπο μας χρησιμοποιούμε cookies με σκοπό τη βελτίωση της online εμπειρίας σας.